Vad är Herbalife?

VÅRA PRODUKTER

Oavsett om du vill kontrollera vikten, stödja kroppens hälsobehov, komma i form och få mer energi eller om du vill se lika ungdomlig ut som du känner dig kan Herbalifes produktsortiment hjälpa dig att nå dina mål.

 

Herbalife International grundades 1980 och är ett ledande friskvårdsföretag inriktat på att underlätta en sundare livsstil.

Herbalifes produkter och program är av hög kvalitet och erbjuder:

  • framgångsrik viktkontroll
  • förbättrad näring
  • unik kroppsvård
  • möjlighet till intäkter

Vetenskapligt utformade för att hjälpa dig lyckas
Herbalifes innovativa produkter har utvecklats av forskare, läkare och närings experter med kundernas välbefinnandet i åtanke. Och samtidigt som Herbalifes naturinspirerade sammansättningar är avsedda att ge välbefinnande hela livet, har du också möjlighet att nå ekonomiska framgångar med affärsmöjligheteten! 

Experter som du kan lita på 
Herbalifes vetenskapliga råd, gruppen för medicinska frågor och det medicinska rådet är de vägledande krafterna bakom Herbalifes branschledande framgångar. Teamet består av respekterade forskare och experter som styr utvecklingen av Herbalifes produkter genom forskning och produkttester, och ser till att Herbalifes kvalitet lever upp till de högst ställda normerna inom branschen i dag. 

Stöd som du kan räkna med
Med ett team bestående av mer än Oberoende Distributörer som säljer Herbalifes produkter i länder över hela världen kan du vara säker på att alltid få det stöd du behöver för att lyckas. När du är redo att förändra ditt liv går vi in för att stödja dina framsteg medan du: 

  • möter dina närings-, viktkontrolls- och kroppsvårdsbehov
  • lär dig mer om affärsmöjligheten

Herbalifes produkter och näringssytem tillhandahåller skräddarsydda lösningar oavsett vilket skede i livet och vilken livsstil man har.

Ta träning, tävling och återhämtning till en ny nivå med vår Herbalife24-serie med näringsstöd för idrottare – dygnet runt.


Top